ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΑΡΚΑΔΙΑ: ''Έφυγαν'' από τη ζωή, αγκαλιασμένοι -Βρέθηκαν νεκροί στο κρεβάτι τους!

Συγκίνηση για το ηλικιωμένο ζευγάρι από γείτονες και συγγενείς - Όλοι είχαν να λένε για το πόσο αγαπημένα ζούσαν και πόσο πρόσεχε ο ένας τον άλλο...
Πρόκειται για ένα ζευγάρι (86 ετών ο άντρας και 85 η γυναίκα) που ζούσε σε χωριό της Αρκαδίας. Από νωρίς χθες το πρωί (02-02-2012), οι γείτονές τους άρχισαν να ανησυχούν που δεν τους έβλεπαν και που δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα που τους έκαναν. Άφησαν λίγες ώρες να περάσουν και το απόγευμα, πήραν την απόφαση να μπουν στο σπίτι, για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 20.00. Έκαναν λίγα βήματα και είδαν μια εικόνα που πλημμύρισε τα μάτια τους με δάκρυα. Οι ηλικιωμένοι ήταν νεκροί, αγκαλιασμένοι, στο κρεβάτι τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία.
Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός τους, ενώ η αστυνομία εκτιμάει ότι το τραγικό γεγονός, οφείλεται πιθανόν σε αναθυμιάσεις, αφού μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε αναμμένο με κάρβουνα, μαγκάλι.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα φανούν μέσα στη μέρα, με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής. Ήδη πάντως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας...

1 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΗΘΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ (ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ) ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/ntokoymento.html ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΤΕ... ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ 60% ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ; ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ! ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΛΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΥΧΗ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ... Ο ΕΝΟΧΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη