ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?

Ύστερα από πολλές συζητήσεις ,διαβουλεύσεις και αφού το πρόβλημα των απορριμμάτων έφθασε σε άκρως οριακό σημείο, ο Δήμος Τρίπολης συμφώνησε τελικά στην κάθετη πρόταση της περιφέρειας, για εξεύρεση χώρου στην Τρίπολη για την τοποθέτηση δεματοποιητή και μονάδας κομποστοποίησης, ως προσωρινή λύση στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Η μέθοδος αυτή θα αποτελέσει το πρώτο στάδιο για την οριστική λύση του προβλήματος, αφού η περιφέρεια έχει προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό διαχείρισης.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επεσήμανε κατηγορηματικά ότι από 01/07/12 κλείνουν όλες οι χωματερές της περιφέρειας και οι χώροι θα φυλάσσονται προκειμένου να μην παραβιαστεί το μέτρο. Δεσμεύτηκε ότι, η αποκατάσταση της χωματερής στο Πλάτωμα θα είναι ιδιαίτερη και χαρακτηριστική, για να δοθεί στους δημότες ως χώρος αναψυχής. Επίσης δεσμεύτηκε ότι, θα στηρίξει με την παροχή υπηρεσιών από τις υπηρεσίες της περιφέρειας ,ώστε η διαδικασία της δεματοποίησης να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν δηλαδή σε δυόμισι έως τρεις μήνες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη