ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Με χασίς έπιασαν οδηγό λεωφορείου που μετέφερε μαθητές!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τρίπολη η σύλληψη με ποσότητα ναρκωτικών ενός οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ που μετέφερε καθημερινά μαθητές όλων των ηλικιών από τα χωριά της Αρκαδίας! Ο οδηγός, που είναι και ιδιοκτήτης του λεωφορείου, συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης.
Η σύλληψη έγινε την ώρα που ο οδηγός μετέφερε μαθητές του δημοτικού από τα ορεινά χωριά της Σκιρίτιδας, σε μια διαδρομή που λόγω και των καιρικών συνθηκών είναι από δύσκολη ως επικίνδυνη! Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών που πληροφορήθηκαν τη σύλληψή του, απαίτησαν να αντικατασταθεί άμεσα ο συγκεκριμένος οδηγό.
Η υπόθεση συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που ζήτησε ενημέρωση από την εταιρεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και πήρε την διαβεβαίωση ότι, μόλις ενημερώθηκε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ., διέκοψε την σύμβαση συνεργασίας με τον αυτοκινητιστή. Στο μεταξύ, όμως, η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους παραμένει στον «αέρα», αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του συλληφθέντος!

ΠΗΓΗ : protothema

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη