ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Το νομικό πλαίσιο του έργου του Αγωγού Φυσικού αερίου υψηλής πίεσης , ο τρόπος κατασκευής του και η διαδικασία των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής εκδήλωσης που έγινε χθες στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.Η χάραξη που έχει εγκριθεί στο Δήμο Τρίπολης διέρχεται από τις ευρύτερες περιοχές των Τ.Κ. Παρθενίου, Αγιωργητίκων, Στενού, Νεοχωρίου, Τζίβα, Θάνα, Παλλαντίου, Ευάνδρου, Δόριζας, Μάναρη, Αμπελακίων, Ασέας, Αθήναιου, Πάπαρι και Παλαιόχουνη.
Υπεύθυνοι του έργου μίλησαν σε ελάχιστους πολίτες που είχαν πάει για να δουν αν ο αγωγος έρχεται απο τις περιουσίες τους.
Στην αρχή υπήρξαν παράπονα και αντιδράσεις από τον κόσμο αλλά άκουσαν με προσοχή τις εισηγήσεις του Διευθυντή  του έργου, τον υπεύθυνο για τα θέματα διέλευσης, τον εργοταξιάρχη και τον εκπρόσωπο εργολάβου κατασκευής. Τόνισαν ότι θα εγκατασταθούν σταθμοί - εργοτάξια ώστε να τους βρίσκουν εύκολα οι πολίτες. Η κατασκευή του έργου η οποία θα διαρκέσει 1,5 χρόνο θα έχει ασφάλεια 100%και θα επιθεωρείται συνέχεια. Εξήγησαν τη νομοθεσία περί αποζημιώσεων η οποία βγαίνει από τον Περιφερειάρχη αφού συσταθεί μια επιτροπή για τις ζημιές.
Τέλος τόνισαν ότι θα αποκατασταθεί ότι ζημιά γίνει!

Αν δείτε λοιπόν στο χωράφι σας πασαλάκια μετά το πάσχα να ξέρετε οτι θα περάσει απο εκεί ο αγωγός!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη