ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ο Εθελοντισμός είναι πολιτισμός , είναι πρόοδος , είναι έκφραση , είναι τρόπος ζωής.

 Όλοι μαζί μπορούμε  να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε το περιβάλλον και τις     συνθήκες που μας αξίζει να ζούμε. Στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι να κινηθεί στο πνεύμα του εθελοντισμού, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

 Ήδη πολλοί συμπολίτες μας συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντών του Δήμου Τρίπολης , υπερασπίζοντας την ιδέα και τη σημασία του εθελοντισμού . Mε τη συμμετοχή τους έχουν ήδη αναληφθεί από κοινού πρωτοβουλίες και δράσεις για τον Άνθρωπο, το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να γίνουμε πρεσβευτές του εθελοντισμού, για όλα όσα θέλουμε, για όλα όσα ονειρευόμαστε!


Η  Δημοτική Αρχή καταβάλει  κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υποστηρίξει τις προσπάθειες των εθελοντικών οργανώσεων αλλά και των μεμονωμένων εθελοντών με στόχο να γίνει  η συμμετοχή στάση ζωής όλων μας.


Υποστηρίζουμε και ενισχύουμε τον Εθελοντισμό ως στάση ζωής.

Eνημερώνουμε ότι μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος και να συμμετέχεις σε δράσεις που επιθυμείς , συμπληρώνοντας την αίτηση εθελοντή

1. Στο Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Τρίπολης στα νέα τηλέφωνα 2713- 600406 . 2713- 600407, οδός Λαγοπάτη και Αταλάντης ή στο


2. www.tripolis .gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη