Προκήρυξη αγώνα "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2012"

«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»




Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΔΥΑ), Ο Δήμος ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ και το μουσείο ΖΑΤΟΥΝΑΣ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" διοργανώνουν τον 3ο ετήσιο λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2012»

Το μήνυμα του Αγώνα είναι «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», το οποίο σημειολογεί την επιστροφή μας στις αξίες της ζωής και τους αγώνες γι αυτές, που συναντώνται στο Αρκαδικό Ιδεώδες.

Απόσταση : 24,3 χλμ.


Περιγραφή Διαδρομής : Διασχίζοντας οι δρομείς τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή από το χωριό Ζάτουνα περνώντας μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στο χωριό Βαλτεσινίκο.

Σημείο εκκίνησης : Χωριό Ζάτουνα (δημοτικό διαμέρισμα τέως δήμου Δημητσάνας)

Σημείο τερματισμού : Χωριό Βαλτεσινίκο (τέως δήμου Κλείτορος)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Μαϊου 2012

Ώρα εκκίνησης : 10.30 π.μ.

Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.

Σταθμοί τροφοδοσίας νερού: στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ, στο 18ο χλμ, στο 22ο χλμ και στον τερματισμό.

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει από τις 08.30 έως τις 10.00 το πρωϊ στο σημείο εκκίνησης


Έπαθλα:

Γενική Κατάταξη:

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες νικητές και γυναίκες νικήτριες με το ειδικό μετάλλιο του "ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία" (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο), και μπρούτζινο αγαλματίδιο που φιλοτέχνησε και προσφέρει ειδικά για τον αγώνα αυτό (όπως και πέρισυ), ο γλύπτης Γιάννης Σουβατζόγλου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και το παραπάνω ειδικό μετάλλιο.

Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη