ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΣΟΒΑΣ


Συγχαρητήρια επιστολή προς στο Δήμο Τρίπολης αλλά και προσωπικά στο Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη έστειλε η Αθλητική Ένωση της ΑΕΚ Τρίπολης για την αναβάθμιση του γηπέδου της Κάρτσοβας .Την επιστολή  υπογράφουν ο Πρόεδρος κ.Γιώργος Νίκου και ο Γεν. Γραμματέας κ. Μπερτζελέτος Δημήτρης.



Μεταξύ άλλων αναφέρουν: « Με μεγάλη ικανοποίηση , μαθαίνουμε ότι προχωράει κανονικά η διαδικασία για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Κάρτσοβας ( τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου).

Ως ΑΕΚ Τρίπολης χαιρετίζουμε και επικροτούμε τέτοιες ενέργειες από το Δήμο Τρίπολης , οι οποίες προάγουν το αθλητικό πνεύμα κα αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας . Σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου , θα είμαστε πάντα αρωγοί και συνοδοιπόροι , συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία που έχουμε επί σειρά ετών ως προς την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου , φροντίζοντας για την καθαριότητα , την συντήρηση , την φύλαξη , την διάθεση και την σωστή λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων αυτού .

Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο κο Γιάννη Σμυρνιώτη για την ευαισθησία που έδειξε στο θέμα του γηπέδου και ευχόμαστε η άμεση τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα να είναι μόνο η απαρχή για τα επόμενα χρόνια , ώστε το γήπεδο της Κάρτσοβα μα μετατραπεί διαχρονικά σε ένα πολυδύναμο αθλητικό κέντρο της πόλης μας ».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη