ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος κ. Καρλής. Είπε ότι με απόφαση του Δημάρχου επιστρέφονται λόγω τριημέρου οι πινακίδες που αφαιρέθηκαν απο την δημοτική αστυνομία.
Η αφαίρεση είναι ένα σκληρό μέτρο αλλά υπήρξαν πολλές παραβάσεις που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου να ναι. Αυτοκίνητα στους πεζόδρομους στην ΙΒ και τώρα και στο πάρκο (στο σαλέ).
Επιτέλους οφείλουμε να σεβαστούμε τους συμπολίτες μας. Να μην κατεβαίνουμε στο κέντρο με το αυτοκίνητο.

Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι απείλησαν τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας την ώρα που δεν ήταν εν ωρα υπηρεσίας. Είναι εργαζόμενοι και είναι υπό τις εντολές του Δήμου. Δεν φταίνε σε τίποτα. Ας έρθουν σε μένα για παράπονα.

Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις θα επιστραφούν οι πινακίδες (υγείας) αλλιώς δεν ξαναεπιστρέφονται. Στην ΙΒ θα μπουν βυθιζόμενα κολωνάκια που θα προστατεύουν το μη παρκάρισμα σε όσους δεν έχουν δουλειά.

Ακόμα και σε μένα, είπε ο κ. Καρλής η δημοτική αστυνομία δεν χαρίστηκε και μου έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

Στην κάτω αγορά έχουν δημιουργηθεί 58 θέσεις πάρκινγκ και θα λειτουργήσει πολύ σύντομα. Εν τω μεταξύ θα γίνει και η προκύρηξη για την μίσθωση των οικοπέδων.


Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει ότι εν όψει του τριημέρου την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, με απόφαση του Δημάρχου κ . Γιάννη Σμυρνιώτη, θα επιστραφούν οι πινακίδες των οχημάτων που έχει αφαιρέσει η Δημοτική Αστυνομία για παράνομη στάθμευση . 



Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καρλής δήλωσε:

« Ο Δήμαρχος  δείχνει μια ευαισθησία εν όψει του τριημέρου , για να εξυπηρετηθούν οι συνδημότες μας και  επιστρέφει τις πινακίδες. Όμως μετά το τριήμερο αν η παραβατικότητα συνεχιστεί , θα συνεχιστεί και η αφαίρεση των πινακίδων . Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ σκληρό μέτρο αλλά για να φτάσει στο μέτρο αυτό η Δημοτική Αρχή υπήρξαν πολλές παραβάσεις και καταγγελίες , ένα σοβαρό πρόβλημα της καθημερινότητας, μια παραβατικότητα εκτός ορίων σε πεζόδρομους , πάρκα , πλατείες κλπ.

Πρέπει επιτέλους ο κάθε πολίτης να σεβαστεί από την πλευρά του τους συμπολίτες του , την πόλη του .

Θέλω ακόμη να τονίσω ότι οι πινακίδες δεν επιστρέφονται αν δεν πληρωθεί το πρόστιμο. Σας διαβεβαιώνω ότι πληρώνονται όλα τα πρόστιμα , υποχρεωτικά . Καμία παράβαση δεν χαρίζεται ».  





Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε και για την τοποθέτηση κολωνακιων  στους πεζόδρομους .Συγκεκριμένα δήλωσε:

« Την Παρασκευή 1 Ιουνίου η Εκτελεστική Επιτροπή  θα αποφασίσει να τοποθετηθούν κολωνάκια σε όλους τους πεζόδρομους ώστε να αποτρέπεται η είσοδος οχημάτων και εμείς να μην φτάνουμε στο σημείο να αφαιρούμε πινακίδες . »



Αναφορικά για τους χώρους στάθμευσης επισήμανε ότι :

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι διαγραμμίσεις και θα παραδοθεί το πάρκινγκ στην Κάτω Αγορά. Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η δημοπρασία μίσθωσης των ακινήτων που θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης με το σύστημα όμως της ελεγχόμενης στάθμευσης καθώς ο Δήμος δεν έχει σε καμία περίπτωση τη διάθεση να επιβαρύνει τους πολίτες με αύξηση των δημοτικών τελών »    

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη