ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ


Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αναφορικά με το θέμα των πεζοδρόμων  όσον αφορά την παράνομη στάθμευση οχημάτων αλλά και την κατάληψη τους από τραπεζοκαθίσματα  δήλωσε:

« Θα τοποθετήσουμε κιγκλιδώματα στον πεζόδρομο, κυρίως της οδού Δεληγιάννη, για να βάλουμε μία τάξη σε ένα πρόβλημα που δεν είναι δικό μας αλλά το κληρονομήσαμε και αυτό. Θα πρέπει όμως και οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται εκεί να είναι πιο προσεκτικοί και να μην παραβιάζουν τους όρους χρήσης. 

Δίνονται συνεχώς κλήσεις σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τις τελευταίες μέρες αφαιρούνται και πινακίδες των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων  , ενώ έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές ότι στους πεζόδρομους  απαγορεύεται η στάθμευση.

Η χρήση του αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης τις περισσότερες φορές δεν είναι αναγκαία αλλά και πάλι η δημοτική αρχή κάνει πολλές κινήσεις για να βρει χώρους στάθμευσης .Τις επόμενες μέρες θα κληθούν οι κάτοχοι των οικοπέδων που έχουν επιλεγεί από την επιτροπή καταλληλότητας για να δώσουν τις οικονομικές τους προσφορές για τα οικόπεδα που έχουν προταθεί στο κέντρο ως χώροι στάθμευσης  και οι οποίοι θα εξυπηρετούν τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες  με ένα μικρό αντίτιμο ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και ο χώρος στάθμευσης στην Κάτω Αγορά .

Όλες οι παραπάνω ενέργειες από την πλευρά του Δήμου ένα σκοπό έχουν  να μειωθεί η παράνομη στάθμευση στην πόλη μας . Θα πρέπει όμως και  οι ίδιοι οι πολίτες να μη γίνονται παραβάτες...»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη