ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 28η Mαΐου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, με θέματα:

1)    Mίσθωση ακινήτου.

2)     Συγκρότηση επιτροπής Παραλαβής οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (άρθρο 28 της υπ΄αριθμ. 11389/1993 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών).

3)    Επέκταση φωτισμού οδών και πλατειών – μετατόπιση στύλων που εμποδίζουν.

4)    Περί αποδοχής χρηματοδότησης για τη δράση: «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας στον άξονα προτεραιότητας 07» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» και ορισμός υπαλλήλου- υπολόγου.

5)    Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προυπολογισμού για την εκτέλεση της μελέτης : «Μελέτη παροχής υπηρεσιών για τον καθορισμό δράσεων και αξόνων προτεραιότητας για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης».

6)    Αναμόρφωση προυπολογισμού για την αποδοχή δωρεάς της τράπεζας  EUROBANK E.F.G.

7)    Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των δαπανών μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού των Κ.Ε.Π.

8)    Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προυπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός Πλατείας Τ.Κ Κώμης».

9)    Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με την αίτηση ακυρώσεως του Δήμου Λεβιδίου ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

10)           Οικονομική ενίσχυση.

11)           Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας, επιλογής και εκτίμησης της αξίας οικοπέδου για την ανέγερση διδακτηρίου, καθώς και επιλογής οικοπέδου μετά κτηρίου κατάλληλου να χαρακτηριστεί ως διδακτήριο.

12)           Παραχώρηση οικοπέδου για χρήση στον ΟΣΚ Α.Ε για την ολοκλήρωση της κατασκευής «Ανέγερση Μουσικού Σχολείου Τρίπολης».

13)           Υποβολή πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης.

14)           Παράταση προθεσμίας έργου: «Συντήρηση δημοτικού κτηρίου για στέγαση του Αστυνομικού τμήματος Λεβιδίου».

15)           Koπή δένδρων στην οδό Πελάγους εντός σχεδίου Δήμου Τρίπολης.

16)           Αναμόρφωση προυπολογισμού για την ενίσχυση του Κ.Α. 20.6162 με τίτλο: «Λοιπά έξοδα τρίτων».

17)           Αναμόρφωση προυπολογισμού για την ενίσχυση του Κ.Α. 15.6722 με τίτλο: «Καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους δημότες».

18)           Αναμόρφωση προυπολογισμού για την απόδοση ΦΠΑ έτους 2012 Δήμου Τρίπολης.

19)           Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου : «Κατασκευή πεζοδρομίων Αναδόχου Καράμπελα Ιωάννη».





20)           Έγκριση του 2ου ΑΠΕ και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Αποκατάσταση και μετατροπή δημοτικού σχολείου Μερκοβουνίου του Δήμου Τρίπολης σε πολιτιστικό κέντρο», Αναδόχου : Κ/Ξ: Κ. ΜΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – Χ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.

21)           Καταβολή επιδόματος στους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου που απασχολούνται στο Γραφείο Αλλοδαπών για το έτος 2011.

22)           Αίτηση στο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους πολίτες» 2007-2013 τςη Ευρωπαικής Ένωσης Δράση 4 «Ενεργός Ευρωπαική Μνήμη».

23)           Περί επιχορήγησης του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας.

24)           Περί επιχορήγησης της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας «ΜΑΡΙΑ Γ. ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ» με διακριτικό τίτλο «ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ».

25)           Περί επιχορήγησης του Αθλητικού Σωματείου «Όμιλος Σκοποβολής Τρίπολης».

26)           Περί επιχορήγησης του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης.

27)           Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του σκέλους των εξόδων του προυπολογισμού οικονομικού έτους 2012.

28)           Συμμετοχή στη διοργάνωση – πραγματοποίηση Λαικού αγώνα ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος σε συνεργασία με την εταιρεία Mountain Sportw στις 1/7/2012.

29)           Αποδοχή χρηματοδότησης από έσοδα Πρόστιμα ΚΟΚ.

30)           Εκμίσθωση κοινοχρήστου χώρου (πλατεία)στην Τοπική Κοινότητα Λίμνης.

31)           Eπαναπροσδιορισμός σχολικών περιφερειών Νηπιαγωγείων.

32)           Τοπικά σχέδια δράσης για την απασχόληση (ΤοπΣΑ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος για την προγραμματική περίοδο 2007-20013.

33)           Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προυπολογισμού για την εκτέλεση του έργου : «Συντήρηση κτιρίων Δ.Ε Κορυθίου».

34)           Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προυπολογισμού για την εκτέλεση του έργου : « Διαμόρφωση Κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε Φαλάνθου».









35)           Τροποποίηση μισθώματος ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρίπολης  της Γ.Γ. Ι.Φ., για την υποστήριξη γυναικών θυμάτων βίας.





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ





ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη