ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει ότι κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας έχει ήδη καταγράψει τις ζημιές στις παιδικές χαρές του Δήμου Τρίπολης και συντάχθηκε τεχνική μελέτη που περιλαμβάνει τις εργασίες επισκευής και συντήρησης τους .

Οι βλάβες στις περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου μας οφείλονται στην έλλειψη περίφραξης του χώρου με αποτέλεσμα να εισέρχονται στο χώρο άτομα που τις βανδαλίζουν. Κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής  είναι η περίφραξη των παιδικών χαρών όπου αυτό όμως είναι δυνατό, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους και η ασφάλεια των παιδιών . Όμως στην πλατεία Φιλικών δεν είναι εφικτή η περίφραξη καθώς τα όργανα είναι σε όλο το μήκος και πλάτος της πλατείας . Αυτό θα σήμαινε περίφραξη ολόκληρης της πλατείας κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει . Εκεί θα γίνουν παρεμβάσεις με επισκευές των οργάνων και αποκατάστασης των ζημιών .

Ο Δήμος της Τρίπολης σε καμία περίπτωση δεν αδιαφορεί για τα παιδιά και ελπίζουμε ότι  σύντομα θα αποκατασταθούν οι περισσότερες ζημιές στις παιδικές χαρές του Δήμου μας.
Επισημαίνουμε ότι δρομολογείται με πρωτοβουλία της παρούσης  Δημοτικής Αρχής η κατασκευή καινούριας παιδικής χαράς στη Θεοκλήτου , σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου που κληρονομήσαμε από παλιά δημοτική αρχή , με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές . Θα είναι σίγουρα ένα κόσμημα για την πόλη μας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη