ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ






Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με την ΕΟΚ, την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τον ΣΕΠΚ θα διοργανώσουν την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Μαΐου το περιφερειακό σεμινάριο προπονητών μπάσκετ.
Οι τρεις προπονητές που θα διδάξουν στο περιφερειακό σεμινάριο προπονητών μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, είναι ο Νίκος Λινάρδος, ο Τζόρτζης Δικαιουλάκος και ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο πρώτος που θα διδάξει στο σεμινάριο είναι ο Νίκος Λινάρδος, η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ και ένας από τους δώδεκα «ήρωες του 1987» προπονητής του Αμαρουσίου.

Ο δεύτερος κατά σειρά είναι ο Τζόρτζης Δικαιουλάκος, που έκτισε ουσιαστικά την ομάδα-θαύμα του Αθηναϊκού στο γυναικείο μπάσκετ, κατακτώντας την Ευρωπαϊκή κούπα και που σήμερα είναι προπονητής της Τούρκικης Φενέρμπαχτσε, που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα

Ο τρίτος προπονητής του σεμιναρίου είναι ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης, που τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετική παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα και την τελευταία τριετία στην Α2 κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρευρίσκονται στην Τρίπολη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΠΚ Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Σωκράτης Ηλιάδης, γνωστοί και καταξιωμένοι προπονητές του μπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διήμερου σεμιναρίου έχει ως εξής:


Παρασκευή 25/5/2012

16:30 ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ – ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ PICK n΄ ROLL

18:00 ΛΙΝΑΡΔΟΣ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ

19:30 ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ – ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΨΗΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ



Σάββατο 26/5/2012

09:30 ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ PICK n΄ ROLL 

11:00 ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ – ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΩΝΗΣ

12:30 ΛΙΝΑΡΔΟΣ – ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Η συμμετοχή των προπονητών και όσων θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο είναι ελεύθερη.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη