Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥΡΚΟΒΑΣΙΛΗ

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο πήρε περίπου 2,5 ώρες μέχρι να βγει η απόφαση για την τύχη της βίλας.. Ανήκει στην ιδιοκτησία πλέον των αδερφών Αρδάμη οι οποίοι μάλλον θέλουν να την κάνουν ταβέρνα.
Επί τόσες ώρες ο ένας κατηγορούσε τον άλλο στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και ακούστηκε το χρονικό που αντιμετωπίστηκε το θέμα μέσα στα 10 χρόνια.
ο κ Αρδάμης κατέθεσε στις 26/10/11 αίτηση για έκδοση οικοδομικής άδειας , η οποία τελικά εκδόθηκε από την πολεοδομία. Ο κ. Παυλής είπε ότι ο χώρος πρασίνου χάθηκε και σε λίγο θα πάρουν και άλλοι σειρά και θα έχουμε μια τσιμεντοποιημένη πόλη.
Ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για ευθύνες του  κ. Δελφάκη στα προηγούμενα χρόνια επί Δημαρχείας Κοτσιάνη και κάπου εκεί άναψαν και λίγο τα αίματα και οι φωνές.
Κάποτε υπήρξε και πρόταση του ιδιοκτήτη για χώρο πράσινου αλλά.....
Ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε δεν υπάρχουν τα χρήματα για αγορά της ιδιοκτησίας.  Επίσης ότι ακυρώθηκαν οι προηγούμενες αποφάσεις σχετικά με το θέμα της βίλας τότε που έπρεπε και για το μετά δεν υπήρχε τίποτα.
Ο κ. Δελφάκης πρότεινε να τροποποιηθεί το σχέδιο πόλης αλλά και να γίνει αναστολή οικοδομικών εργασιών.
Η πρόταση του έγινε αποδεκτή από όλους. Έτσι σε συνεργασία μεταξύ τους (όλων των παρατάξεων) μπρος στο κρίσιμο αυτό σημείο (αν και αργά πλέον εφόσον το πράσινο δεν υπάρχει στην βίλα) πήραν την απόφαση να υλοποιηθεί αύριο κιόλας οι προτάσεις Δελφάκη.
Οπότε οι εργασίες της βίλας θα σταματήσουν εδώ μέχρι να δουν πως θα την πάρουν πίσω και δεν θα γίνει άλλη καταστροφή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη