Ο «Ορφέας» Τρίπολης συμμετέχει στις εκδηλώσεις της 7ης Περιφερειακής Έκθεσης "Αρκαδικό Πανόραμα" και της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής



Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, το φωνητικό σύνολο της Χορωδίας ¨ΟΡΦΕΑΣ" Τρίπολης θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια εκδήλωση της 7ης Περιφερειακής Έκθεσης "Αρκαδικό Πανόραμα" που θα πραγματοποιηθεί στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, στο κτίριο Γ.Ε.Α. Α.Ε. και ώρα 19:00. Το φωνητικό σύνολο διευθύνει η Μο Χριστίνα Αθανασοπούλου και θα παρουσιάσει ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικές επιλογές από τον ελληνικό ρεπερτόριο. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο καθηγητής μουσικής κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος. Η 7η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα", διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου 2012. Στο πλαίσιο της εναρκτήριας εκδήλωσης το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα τιμήσει τον Αρκάδα δωρητή και μεγάλο ευεργέτη εφοπλιστή, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο για το κοινωνικό, οικονομικό και φιλανθρωπικό του έργο.


Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, η μικτή και η παιδική χορωδία του «Ορφέα» θα συμμετάσχουν στην μουσική εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Τρίπολης και το Νομικό πρόσωπο του δήμου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής. Την μικτή χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης θα διευθύνει ο Μο Βασίλης Τζαβάρας και την παιδική χορωδία η κα. Μαριλένα Κουζίνη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης η Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης και η μικτή χορωδία του "ΟΡΦΕΑ" Σερρών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στην πλατεία Άρεως Τρίπολης μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη