ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης στην Τρίπολη, με την παρουσία όλων των κολυμβητών / τριών που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και άλλων σπουδαίων αθλητών, επικεντρώθηκε – μεταξύ άλλων – η Συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, των συνδιοργανωτών του 81ου Εθνικού πρωταθλήματος.
Παρόντες ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώ της, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό / Αθλητισμό και δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά, ο αντιπρόεδρος του ίδιου Νομικού Προσώπου και επίσης δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Κουκάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός και ο γενικός γραμματέας της Δημήτρης Σαρακατσάνης.
Στις τοποθετήσεις τους, επεσήμαναν μεταξύ των άλλων:
Γιάννης Σμυρνιώτης: «Ο Δήμος Τρίπολης επιμένει να επενδύει στον αθλητισμό. Για δεύτερη φορά φέτος, παρά τα οικονομικά προβλήματα, μετά το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης Γυναικών «Θέτις Καπ» τον περασμένο Ιανουάριο, φιλοξενούμε διοργάνωση της ΚΟΕ την οποία και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της.
Προσπαθούμε και κρατάμε ανοιχτό όλο το χρόνο το Κολυμβητήριο μας στο οποίο έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις, ενώ με σχετικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα θα το αναβαθμίσουμε σ’ ότι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας»
Γιώργος Κατσαρός: «Είναι η δεύτερη φορά φέτος, μετά το «Θέτις Καπ» που είμαστε εδώ και σας ευχαριστούμε κύριε Δήμαρχε. Είναι εδώ επίσης όλα τα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σ’ ένα κολυμβητήριο που λίγα υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα. Η Τρίπολη μπορεί να γίνει σπουδαίο αθλητικό κέντρο»
Χριστίνα Ζαμπαθά: «Είναι χαρά και τιμή για την πόλη μας να φιλοξενούμε διοργάνωση της ΚΟΕ και τους κορυφαίους μας κολυμβητές. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που μας τιμάει για δεύτερη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχει η διοργάνωση. Τιμή μας που υποδεχόμαστε τα παιδιά που θα πάνε στο Λονδίνο και μεταξύ τους, ένα δικό μας, τον Γιάννη Δρυμωνάκο»
Δημήτρης Σαρακατσάνης: «Με συγκινεί το γεγονός που η Τρίπολη ήταν η πρώτη πόλη όπου συνδιοργανώσαμε το Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης το 2007. Είναι εδώ οι κορυφαίοι μας αθλητές και οι 13 που θα πάνε στο Λονδίνο, με ότι σημαίνει αυτό για την σπουδαιότητα της διοργάνωσης»
Σταύρος Κουκάκης: «Η παρουσία τόσο πολλών και σημαντικών αθλητών στην πόλη μας, κάνει ιδιαίτερα σημαντική την διοργάνωση που φιλοξενούμε στην πόλη μας. Η καρδιά της ελληνικής κολύμβησης χτυπάει εδώ στην Τρίπολη. Η πόλη μας αποδεικνύει ότι έχει αθλητική κουλτούρα».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη