Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη είχε ο Πρωταθλητής Κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος



Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη είχε ο Πρωταθλητής Κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος ο οποίος είχε  «πιάσει» το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες με την συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατακτώντας δύο μετάλλια.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης δήλωσε:
"Εμείς σαν Δήμος Τρίπολης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη γι’ αυτά που προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό. Πρώτα από όλα και κύρια για τα παιδιά της πόλης αποτελεί πρότυπο , για τα παιδιά που καθημερινά αγωνίζονται  στο Κολυμβητήριο της Τρίπολης. Βέβαια θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γι’ αυτό που έκανε για την χώρα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, με τις επιτυχίες του στο Ευρωπαϊκό.

Θα είμαστε δίπλα του ώστε αυτές οι επιτυχίες να επαναληφθούν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Για μια ακόμα φορά θεωρώ ότι ο Δήμος Τρίπολης, έχει στις πρώτες προτεραιότητες του τον αθλητισμό γιατί προάγει πρώτα και κύρια την κοινωνική συνοχή, αλλά και δημιουργεί πρότυπα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνάμε.

Η αθλητική πολιτική του Δήμου δεν αφορά μόνο το ζήτημα του αθλητικού τουρισμού στην πόλη μας, είναι γενικότερα μια νέα θεώρηση των πραγμάτων. Γενικά έχει σχέση με το κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι την συγκεκριμένη συγκυρία και θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που στηρίζει αυτές τις προσπάθειες χωρίς μεμψιμοιρίες και γκρίνιες γιατί απλά όλοι προσπαθούμε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι το καλύτερο για τον τόπο, την πόλη και την περιοχή."




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη