ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ «ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ» ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ




Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εξεδόθη από το Σύλλογο «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ Αγωνιστική Κίνηση για το Περιβάλλον», σχετικά με το περίπτερο της «Βιοενεργειακής Μαντινείας», στο Αρκαδικό Πανόραμα, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:





Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «η Έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και συμμετέχουν σε αυτήν όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής». Ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις συγκαταλέγεται και η Βιοενεργειακή Μαντινείας, η οποία υφίσταται νομικά και φορολογικά και είναι εγγεγραμμένη στα Μητρώα του Επιμελητηρίου ως μέλος από το 2010. Συνεπώς, ως μέλος του Επιμελητηρίου έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει να συμμετάσχει στις δραστηριότητές του, μία εκ των οποίων είναι και το «Αρκαδικό Πανόραμα».





Εάν θεωρούν κάποιοι ότι το Επιμελητήριο ή εγώ ως Πρόεδρος προσωπικά έχω το δικαίωμα να αποκλείσω ένα νόμιμο μέλος μας, ως προς αυτά που προβλέπονται για την εγγραφή και την ιδιότητα του μέλους στο Επιμελητήριο, αυτό αποτελεί μάλλον «επικίνδυνη» για τις επιχειρήσεις άποψη. Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να αποκλείσουμε κάθε επιχείρηση που μπορεί να έχει κάποια φορολογική, οικονομική και νομική εκκρεμότητα. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και εγώ προσωπικά δεν μπορούμε και δεν δικαιούμαστε να υποκαταστήσουμε τις αρμόδιες για άλλου είδους θέματα αρχές και δεν θα το κάνουμε ποτέ.





Λυπάμαι βαθύτατα για τη θέση που έλαβε δημόσια ο Σύλλογος ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ Αγωνιστική Κίνηση για το Περιβάλλον, καθώς με η τακτική της επίθεσης κατά πάντων και της δημιουργίας εντυπώσεων δεν βοηθάει τη δράση του.


ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη