ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ


O Δήμος Τρίπολης ενημερώνει ότι σχετικά με το δρόμο μπροστά στο ΙΚΑ Τρίπολης , όπου υπάρχουν κακοτεχνίες και δυσκολεύουν την διέλευση οχημάτων και μοτοποδηλάτων θα ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτοστρώσεων.



Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Ζαφείρης Μπισιούλης δήλωσε: « Κατανοούμε τα παράπονα των συνδημοτών μας για το δρόμο μπροστά στο ΙΚΑ καθώς υπάρχουν κακοτεχνίες από τον προηγούμενο εργολάβο που δημιουργούν πρόβλημα στα οχήματα που περνούν από το σημείο . Η Δημοτική Αρχή έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκαταστήσει την ομαλή κυκλοφορία στο σημείο αυτό του δρόμου της Σπάρτης .

Σε είκοσι μέρες θα ξεκινήσει νέα εργολαβία ασφαλτοστρώσεων στην οδό Σπάρτης στην  οποία θα  συμπεριληφθεί και η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου κομματιού ώστε να εκλείψουν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή .

Επίσης ενημερώνουμε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες στις τσιμεντοστρώσεις των πεζοδρομίων στο δεκαοχτάμετρο δρόμο , μιλάμε για το δρόμο που ξεκινάει από τα φανάρια στο 2ο συγκρότημα των σχολείων Γυμνασίου και Λυκείου και καταλήγει στο Στάδιο.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη