ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Μια δεύτερη ευκαιρία πάντα μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πράγματα καλύτερα στην ζωή μας. Πόσο μάλλον όταν στην δίνει το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μια μαμά αλλά και γιαγιά 45 χρονών είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο οικονομικό στην Αθήνα. Είπε: "ότι δεν πρόλαβα λόγω υποχρεώσεων να που δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου".

Έτσι και στην Τρίπολη το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι πια γεγονός. Τα εγκαίνια του έγιναν χθές στις καινούριες εγκαταστάσεις του στο ΕΠΑΛ Τρίπολης.

Καθηγητές αλλά και μαθητές που αποφοιτούσαν ήταν πολύ ευτηχισμένοι για αυτό το νέο ΣΔΕ που στεγαζόταν στο 4ο Λύκειο και να που τώρα απέκτησε το δικό του χώρο.
Το ΣΔΕ δίνει την δυνατότητα σε συμπολίτες μας οι οποίοι είναι εργαζόμενοι αλλά και γονείς και για κάποιους λόγους δεν είχαν τελειώσει το λύκειο να το τελειώσουν τώρα αξιοπρεπώς και να είναι οι ίδιοι ευτηχισμένοι που ένα εγκαταλελειμμένο όνειρο γίνεται πια πραγματικότητα.

Η πολύ ευγενικιά Διευθύντρια του ΣΔΕ αλλά και το προσωπικό του περιμένει όλο το χρόνο τους μαθητές του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δ. Κοσκινάς καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος αργότερα παρακολούθησε στο αμφιθέατρο την ενημέρωση αλλά και τη αποφοίτηση των μαθητών.





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη