ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ- ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΔΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις  27/6/2012  ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης παρευρέθηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε το ΣΔΕ Τρίπολης με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς αλλά και τα εγκαίνια του σχολείου σε χώρο αυτόνομο,  ανακατασκευασμένο από το Δήμο Τρίπολης.
Στην εκδήλωση από τη Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής   κ. Δημήτρης Κοσκινάς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Τζανής.
Στο σύντομο χαιρετισμό του  ο Δήμαρχος Τρίπολης επαίνεσε τη σπουδαία προσπάθεια των ενηλίκων εκπαιδευομένων που αξίζει να βρει μιμητές, και τόνισε ότι  μέσω του πολιτισμού και της παιδείας μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για μια καλύτερη κοινωνία.
Επίσης δήλωσε ότι ο Δήμος Τρίπολης κάνει  πράξη τη βελτίωση των γνώσεων των ικανοτήτων  και δεξιοτήτων των πολιτών του όχι μόνο στηρίζοντας το ΣΔΕ αλλά συμμετέχοντας στα σχεδιαζόμενα προγράμματα Δια βίου μάθησης μέσω Υπουργείου Παιδείας και  ΚΕΔΚΕ .Παράλληλα  ενημέρωσε ότι συνεργαζόμενος με το πρώην Πρύτανη Πανεπιστημίου και νυν Υφυπουργό Παιδείας κ. Παπαθεοδώρου   θα  λειτουργήσει στην Τρίπολη ψηφιακή βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Τρίπολης , συγκεκριμένα στο κτίριο Τσιχριτζή.
Τέλος ευχήθηκε στην Δ/ντρια κ. Καραγιαννοπούλου Νικολέττα καλή συνέχεια στην αξιέπαινη προσπάθεια  της, στους προαχθέντες στον Β΄ Κύκλο καλή ξεκούραση το καλοκαίρι αντλώντας δυνάμεις για την καινούργια χρονιά και στους αποφοίτους καλή επιτυχία στη ζωή τους και τους προέτρεψε να παρακολουθήσουν και τη λυκειακή βαθμίδα. Κάλεσε τους πολίτες του Δήμου που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική τους εκπαίδευση να έρθουν στο σχολείο να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις συνθήκες των σπουδών σε αυτό και να αδράξουν τη Δεύτερη ευκαιρία που τους παρέχει δωρεάν η πολιτεία.
 Τέλος απένειμε τους Απολυτήριους τίτλους στους αποφοίτους τις φετινής χρονιάς.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη