Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Σήμερα το απόγευμα πριν την έναρξη των τελικών κολύμβησης της πρώτης μέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κολύμβησης στην Τρίπολη, έγινε μια σύντομη τελετή έναρξης των αγώνων. Η Φιλαρμονική Δήμου παιάνιζε και όλοι έβλεπαν την γαλανόλευκη να ανεβαίνει. Την έναρξη την έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας καθώς παρευρέθηκαν η Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Ζαμπαθά, ο κ. Κουκάκης, κ. Ταλούμης, κ. Σαββάκης, κ. Τσιαμούλος, κυρία Εικοσιδέκα και φυσικά ο δικός μας πρωταθλητής απο τον ΚΟΑΤ Γιάννης Δρυμωνάκος ο οποίος δήλωσε πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σήμερα έγιναν και οι πρώτες απονομές. Η κυρία Ζαμπαθά κάλεσε τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τους αγώνες.
Σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση για τον τόπο μας που θα μας ανεβάσει τόσο αθλητικά όσο και πολιτιστικά πρέπει να στηρίξουμε με την παρουσία μας τους αγώνες. Οι αθλητές προσπάθησαν τον καλύτερο δυνατό χρόνο ώστε να δοκιμάσουν τα όρια τους για τους Ολυμπιακούς.
Εδώ να πούμε ότι το κολυμβητήριο ήταν άψογο, εσωτερικά στις εγκαταστάσεις όσο και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Πανέτοιμο πια να υποδέχεται τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις και μην ξεχνάμε την δήλωση του Δημάρχου ότι θα μπει στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη