ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ- ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ Η ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑ ΣΕΡΡΩΝ

Απόψε, μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή βραδιά και με πολύ κόσμο να κατακλύζει την πλατεία Άρεως γιορτάστηκε η Ευρωπαϊκή μέρα μουσικής στην Τρίπολη. Μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης άνοιξε την βραδιά. Μετά Φιλαρμονική και Παιδική χορωδία Ορφέα απο κοινού απέδωσαν δυο κομμάτια και μετά η Παιδική χορωδία κατέπληξε το κοινό με μαέστρο της την εξαίρετη Μαριλένα Κουζίνη. Έπειτα ακολούθησε η μεικτή χορωδία του Ορφέα Τρίπολης με το μοναδικό μαέστρο της κ. Βασίλειο Τζαβάρα. Οι χορωδίες προετοιμάζονται συνέχεια όλο το χρόνο και οι μαέστροι τους αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Εδώ να σημειώσω πως η Παιδική και Νεανική χορωδία του Ορφέα Τρίπολης θα βρεθούν σε χορωδιακή συνάντηση στην Σκύρο με τη παιδική χορωδία Σκύρου , την οποία δημιούργησε ο χορωδός της μεικτής χορωδίας Ορφέα Τρίπολης κ. Δημήτρης Φωτόπουλος.
Δυστηχώς ενώ περίμεναν όλοι οι ακροατές πως θα ακολουθούσε η μεικτή χορωδία του Ορφέα Σερρών λόγω κάποιου προβλήματος η καλεσμένη χορωδία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Η εκδήλωση ήταν μια διοργάνωση του ΝΠΔΔ Τρίπολης και την παροκολούθησαν εκτός από το πλήθος κόσμου η πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Ζαμπαθά, ο αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Κουκάκης και ο αντιδήμαρχος κ. Ταλούμης.








Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη