Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Τρίπολης σε Κατερίνα Μπερδούση





Ως Δήμαρχος Τρίπολης θέλω να συγχαρώ δημόσια την Κατερίνα Μπερδούση του Γ.Σ. Αρκαδίας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 3.000 μέτρα κατά τη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου, που έγινε στην Τουρκία.


Ο στίβος έχει βαθιές ρίζες στην Τρίπολη, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχουν σημειωθεί μεγάλες επιτυχίες, δημιουργώντας μία μεγάλη παράδοση πρωταθλητών. Η επιτυχία όμως σε Βαλκανικούς αγώνες είναι μία ξεχωριστή επιτυχία, που ειδικά στις μέρες που βιώνουμε αποκτά μεγαλύτερη αξία και σημασία.


Με την επιτυχία σου, έδειξες ότι παραμένεις στην κορυφή του αγωνίσματος σου, όχι μόνο στη χώρα σου, αλλά περνώντας τα στενά όρια της πατρίδας σου έφτασες στο χάλκινο μετάλλιο του Βαλκανικού πρωταθλήματος, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που συνάντησες στην προσπάθεια σου, προσφέροντας παράλληλα στους δημότες της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής μία νότα ελπίδας και χαράς.



Κατερίνα, σου εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια των φετινών αγωνιστικών σου υποχρεώσεων, αλλά και εις ανώτερα στα επόμενα χρόνια της παρουσίας σου στους στίβους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη