ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


To Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει ότι έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες σχετικά με την ταυτοποίηση της απογραφής προκειμένου να χορηγηθούν τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους που έχουν απογραφεί.

Η καθυστέρηση στην ταυτοποίηση οφείλεται στην αργοπορία του Υπουργείου όσον αφορά την εκπαίδευση των χρηστών των προνοιακών επιδομάτων και της ταυτοποίησης .

Να επισημάνουμε ότι τελικά η εκπαίδευση , η οποία βρίσκεται στην διαδικασία της ταυτοποίησης , με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη πραγματοποιείται με έξοδα του Δήμου για να επισπευσθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης της απογραφής ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στη χορήγηση των επιδομάτων.

Όσον αφορά το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης , επειδή κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες των δικαιούχων τη δεδομένη οικονομική συγκυρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην  προκύψει καμία καθυστέρηση χορήγησης των επιδομάτων από την πλευρά του Δήμου. Ελπίζουμε να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα από άλλο φορέα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη