Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith επισκέφτηκε σήμερα την πόλη μας ύστερα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Ο κ. Πρέσβης επισκέφτηκε πρώτα τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο και συζήτησαν για μελλοντική συνεργασία και θέματα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ανάπτυξη, κατόπιν βρέθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σμυρνιώτη. Στην συνάντηση ήταν και  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κ.  Μπόζος και οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: "Καλωσορίζω στον Δήμο μας τον Πρέσβη ΗΠΑ κ. Smith. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Τρίπολη κατά την πρόσκληση του Επιμελητηρίου συζητήσαμε για συνεργασία για να φέρουμε τις χώρες πιο κοντά. Μην ξεχνάμε ότι αρκετοί Αρκάδες δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ".
Ο Πρέσβης ΗΠΑ  κ.  Daniel Bennett Smith δήλωσε: "Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που με δέχτηκε ο κ. Δήμαρχος και είμαι ευγνώμων για τη θερμή φιλοξενία της οποίας έτυχα. Όπως είπε και ο κ. Δήμαρχος πριν, υπάρχουν παλιοί και στενοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών και προσβλέπουμε κι εμείς από την πλευρά μας, στη στενότερη και αποδοτικότερη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών και περιμένω να τον δω και να συνεργαστώ βεβαίως μαζί του σε διαφορετικά επίπεδα, στο άμεσο μέλλον».

Ο κ. Σμυρνιώτης δώρισε στον Πρέσβη μια πλάκα με το σύμβολο μας το Γέρο του Μωριά.
Τέλος ο Πρέσβης βρέθηκε σε γνωστό εξοχικό εστιατόριο με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μπουντρούκα όπου του παράθεσε προς τιμή του γεύμα εργασίας.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη