ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πρόκειται να διεξαχθεί στην Τρίπολη στα τέλη Ιουνίου, αφού ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), θα διοργανώσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών -  Γυναικών .

Το τριήμερο 22- 24 Ιουνίου, το δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες, αφού θα έρθουν στην Αρκαδική πρωτεύουσα οι κορυφαίοι κολυμβητές και οι κορυφαίες κολυμβήτριες της χώρας μας κυνηγώντας τις μεγάλες επιδόσεις, καθώς εκτός των προσωπικών τους επιτυχιών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα επιδιώξουν να πιάσουν τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Δήμος Τρίπολης πιστεύει στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό ως βασικά αναπτυξιακά εργαλεία και στηρίζει κάθε προσπάθεια που διατηρεί ακέραια και υψηλά τα ιδανικά τους, ενώ παράλληλα επιδιώκει μέσω των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που φέρνει στην Τρίπολη να ενισχύσει τον Αθλητικό Τουρισμό στην περιοχή.

Χαιρετισμός Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη για Πρωτάθλημα Κολύμβησης



Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην Τρίπολη το 81ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες της Ελληνικής Κολύμβησης, ευχόμενος καλή διαμονή στην πόλη μας και καλή επιτυχία στους προσωπικούς τους στόχους.



Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης αποτελεί τη συνέχεια μεγάλων διοργανώσεων που έρχονται στην Τρίπολη, μετά το «Θέτις Καπ» τον προηγούμενο Ιανουάριο έχοντας άψογη συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, την οποία και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και αυτή τη φορά.



Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι ένας παλιός θεσμός υψηλού επιπέδου, που αποκτά μεγαλύτερη αξία φέτος καθώς όλοι και όλες που συμμετέχουν στους αγώνες, εκτός των ατομικών τους επιτυχιών, θα επιδιώξουν να πιάσουν τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.



Ο Δήμος Τρίπολης με την ανάληψη αυτής της σημαντικής διοργάνωσης αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό ενισχύει την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ενασχόληση με τον αθλητισμό να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς  μας.



Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους, αλλά και σε όσους καταφέρουν να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μαζί με το δικό μας παιδί, το Γιάννη Δρυμωνάκο, να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κρατώντας στη μνήμη και την καρδιά τους, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Τρίπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη