ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ EURO 2012

Το πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2012 δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:00 (ΕΤ-1) την οικοδέσποινα Πολωνία. Στο πλευρό της «γαλανόλευκης» θα είναι περίπου 3.500 Έλληνες στις εξέδρες του «Narodowy Stadion», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν την ώθηση στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος για να φτάσει στη νίκη.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παραταχθούν οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Καραγκούνης, Μανιάτης και Κατσουράνης, στα πλάγια θα ξεκινήσουν οι Σαμαράς, Νίνης και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Γκέκας.

Η Πολωνία του Φραντσιζεκ Σμούντα θα παίξει σε συνδυασμό 4-2-3-1. Ο Σέζνι θα παίξει κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μπένις, Πίστσεκ, Περκίς και Βασιλέφσκι και πιο μπροστά οι Μουράφσκι, Πολάνσκι, Ρίμπους, Ομπράνιακ και Μπλατζικόφσκι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο διαιτητής Χόρχε Βελάσκο Καρμπάγιο από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ και βοηθούς τελικής γραμμής τους Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν και Κάρλος Κλος Γκόμεθ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.
Zougla.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη