Π. Τατούλης: H Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει χαράξει το δικό της δρόμο

«Είναι φανερό ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει χαράξει το δικό της δρόμο σε όλα τα επίπεδα καθώς ενισχύονται όλες οι δομές της» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την επίσκεψή του στο 59ο Βαθμολογικό Κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο επαναλειτούργησε για πρώτη φορά από το 2000,  μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας βαθμολόγησης των 16 χιλιάδων γραπτών από την Αττική και την Πελοπόννησο.
Ο κ. Τατούλης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Πουλά και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πέτρο Μισθό, συνεχάρη τη διευθύντρια του βαθμολογικού κέντρου κα Ελένη Ρέππα και τους καθηγητές – βαθμολογητές για την προσπάθειά τους, ιδίως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, προσθέτοντας με έμφαση ότι «ελπίδα κάθε τόπου είναι η νέα γενιά του».
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στη λειτουργία του βαθμολογικού κέντρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σημειώνοντας πως «ενισχύεται η πολιτική αντίληψη για την αυτάρκειά της».
Ο κ. Τατούλης επεσήμανε ότι οι πολίτες ικανοποιούνται όταν βλέπουν στελέχη των δομών της περιφερειακής διοίκησης να εργάζονται σκληρά και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «η εργατικότητα των στελεχών των δομών της περιφερειακής διοίκησης αποτελεί βασική παράμετρο εξόδου της χώρας από την κρίση και ελπίδα για το μέλλον».
Ο κ. Μισθός από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον του μέχρι τώρα και επεσήμανε την απόλυτη συνεργασία αιρετής Περιφέρειας και Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, όπως στο ζήτημα της σχολικής στέγης και της επαναλειτουργίας του βαθμολογικού κέντρου στην Τρίπολη.
Η διευθύντρια του βαθμολογικού κέντρου κα Ρέππα ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας και τόνισε ότι είναι μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντική η εμπειρία για τους εκπαιδευτικούς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη