O πρέσβης των Η.Π.Α στην 7η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»

«Συμβολική έναρξη μίας στενής συνεργασίας μεταξύ του Αρκαδικού και του Αμερικανικού λαού η συνάντηση με τον Πρέσβη των Η.Π.Α» αναφέρει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.
«Οι επιχειρηματίες πρέπει να «εκμεταλλευτούν» αυτά που τους προσφέρει η Αρκαδική γη» δηλώνει στη διάρκεια της επίσκεψής του ο Πρέσβης των Η.Π.Α στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith

Επίσκεψη επιχειρηματικού χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Πρέσβης των Η.Π.Α., την Παρασκευή 22 Ιουνίου στην Τρίπολη, μετά από πρόσκληση Προέδρου κ. Ιωάννη Μπουντρούκα και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλους του Enterprise Europe Network.
Το μεσημέρι ο Πρέσβης παρευρέθη σε γεύμα εργασίας με τους επιχειρηματίες της Αρκαδίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από το Επιμελητήριο για την προώθηση της εξωστρέφειας των αρκαδικών επιχειρήσεων, καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους εκθέτες που συμμετέχουν στο 7ο Αρκαδικό Πανόραμα.
«Ο μόνος δρόμος για τα προϊόντα μας είναι ο δρόμος της ξενιτιάς» σημειώνει στη διάρκεια του χαιρετισμού του ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας τονίζοντας «…Οφείλουμε να αναπτύξουμε γρήγορα μία στρατηγική προώθησης των αρκαδικών προϊόντων, να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες μας να αναζητήσουν νέες αγορές και να ανοίξουν το δρόμο προς τις εξαγωγές».
Ο κ. Daniel Bennett Smith, ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του, ανάφερε ότι φορείς και επιχειρηματίες πρέπει να συνεργαστούν στενά και να εκμεταλλευτούν αυτά που τους προσφέρει απλόχερα η Περιφέρεια: τουρισμό, πολιτισμό, γεωργία.
            Στο γεύμα εργασίας παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, όπου απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό, η κα. Κωνσταντίνα  Νικολάκου, θεματική αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Γιάννος Γραμματίδης Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και επιχειρηματίες εκθέτες.
Στο τέλος του γεύματος ο Πρέσβης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον Δήμαρχο Τρίπολης και επιχειρηματίες επισκέφτηκε τους χώρους της έκθεσης χαρακτηρίζοντας την διοργάνωση άψογη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη