Ο ΔΗΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ


Η Δημοτική Αρχή μετά από ενημέρωση του Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ .Χαριτωνίδη Πολύδωρα ,ο οποίος και απέστειλε σχετικό έγγραφο στο Δήμο Τρίπολης, ανέλαβε την υποχρέωση να  διανείμει τα βιβλία της σχολικής περιόδου 2012 -2013 στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου .

Η διαδικασία διανομής ξεκίνησε άμεσα και  σήμερα ολοκληρώθηκε   μετά από την επίβλεψη του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Κοσκινά.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: « Φέτος ,για πρώτη φορά, είναι ευθύνη δική μας  η διαδικασία διανομής των σχολικών βιβλίων  στα Γυμνάσια και Λύκεια μετά από σχετικό έγγραφο που ήρθε στο Δήμο από τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης κ Δημήτρης Κοσκινάς ενημερώθηκε άμεσα και ξεκίνησε η όλη διαδικασία η οποία και ολοκληρώθηκε  σήμερα 22 Αυγούστου.

Με σεβασμό απέναντι στους μαθητές , στους γονείς και στους καθηγητές κάναμε      όλες τις ενέργειες τάχιστα ώστε να ξεκινήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο μας .»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη