Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει την ανάπτυξη φαινομένων σαν αυτό που βιώνουμε σήμερα στην Κορινθία


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει την ανάπτυξη φαινομένων σαν αυτό που βιώνουμε σήμερα στην Κορινθία σημειώνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην επιστολή του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια. Από χθες το βράδυ σημειώνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πραγματοποιείται μετακίνηση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου, γεγονός το οποίο έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για τη βεβιασμένη διαδικασία και μεγάλη αναστάτωση και καχυποψία στην τοπική κοινωνία.

 

Ο Πέτρος Τατούλης ξεκαθαρίζει στην επιστολή αυτή την πρόθεση της Περιφέρειας να συνεργαστεί με την κεντρική Διοίκηση αλλά όχι σε βάρος των συμφερόντων της Πελοποννήσου και των τοπικών κοινωνιών υπογραμμίζοντας "Η επιβολή αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης, που δεν έχουν τη συναίνεση της αιρετής Περιφέρειας και της τοπικής κοινωνίας και αγνοούν τους θεσμούς και τις δημοκρατικές αρχές, δεν έχει θέση και δεν μπορεί να εφαρμοσθεί στην Ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα"   

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη