ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ


Εκφράζω τα ολόθερμα συγχαρητήρια μου στους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας   για την προσπάθειά τους και την επιτυχία τους στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να αποτελέσει εφαλτήριο για μια λαμπρή σταδιοδρομία και για μια ζωή πεφωτισμένη από γνώση και προσφορά.

Αντλούμε δύναμη από τα φωτισμένα πρόσωπα των παιδιών μας, που κατάφεραν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Είναι μια σημαντική στιγμή που δικαιώνει τις προσπάθειες και τον αγώνα που κατέβαλαν τα παιδιά , οι οικογένειες και οι καθηγητές τους, οι οποίοι, με τη στήριξη και τη μετάδοση της γνώσης τους, κατέχουν μέρος της επιτυχούς πορείας.

Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες.

 Εύχομαι η νέα πορεία, που προδιαγράφεται μπροστά στα παιδιά μας, να είναι διανθισμένη με θέληση και πείσμα για το μέλλον και με επιμονή και υπομονή για την εκπλήρωση όλων των στόχων τους.

Για τους μη επιτυχόντες ας κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον γιατί είναι βέβαιο ότι ευκαιρίες για να επιτύχουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους θα δοθούν και άλλες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη