Κοινόχρηστα Ποδήλατα: σημαντική μείωση τιμών


Κοινόχρηστα Ποδήλατα: σημαντική μείωση τιμών

και επιπλέον έκπτωση έως 50% στους μόνιμους κατοίκους



            Με σημαντική μείωση των τιμών ενοικίασης των κοινόχρηστων ποδηλάτων προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης. Οι νέες τιμές που έχουν ήδη ξεκινήσει να ισχύουν βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.tripolis.gr.

 Ακόμα δίνεται η δυνατότητα  στους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Τρίπολης να εκδώσουν ετήσια κάρτα συνδρομητή. Για τους συνδρομητές θα ισχύουν τιμές με  επιπλέον έκπτωση έως και 50% . Για να μπορέσει κάποιος να γίνει συνδρομητής στο σύστημα των κοινόχρηστων ποδηλάτων θα πρέπει να προσκομίσει  την αστυνομική του ταυτότητα και μία φωτογραφία. Το κόστος έκδοσης της ετήσιας κάρτας θα είναι 5€ και θα εκδίδεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Οι αιτήσεις και η χορήγηση της κάρτας θα γίνεται  μέσω των τριών τοπικών εμπόρων ποδηλάτων  που έχουν και την ευθύνη διαχείρισης των κοινόχρηστων ποδηλάτων, δηλαδή των Αντώνη Φαρφαρά, Γεώργιο Μέλιος  και Ιωάννη Μάγκλαρη & ΣΙΑ ΟΕ.

Όπως μας ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Καλτεζιώτης, η μείωση των τιμών έγινε για να δώσει ο Δήμος Τρίπολης μεγαλύτερο κίνητρο στους τουρίστες και επισκέπτες της πόλης μας να χρησιμοποιήσουν το κοινόχρηστο ποδήλατο για να γνωρίσουν την περιοχή. Ταυτόχρονα ικανοποιήθηκε αίτημα συμπολιτών μας για  χαμηλότερες  τιμές για τους μόνιμους κατοίκους  της πόλης μας.

Ο Δήμος Τρίπολης είναι από τους πρώτους Δήμους σε όλη την Ελλάδα που έχει εγκαταστήσει ποδηλατικούς σταθμούς στο κέντρο της πόλης, όπου οι πολίτες μπορούν έναντι χαμηλού αντιτίμου να ενοικιάζουν κοινόχρηστα ποδήλατα για όσο χρονικό διάστημα επιλέξουν ( από μία ώρα έως μία εβδομάδα).

Το κεντρικό σύνθημα της χρήσης των κοινόχρηστων ποδηλάτων είναι «Αλλάζω Συνήθειες»  και αναγράφεται τόσο στους ποδηλατικούς σταθμούς όσο και στα κοινόχρηστα ποδήλατα.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από επισκέπτες όσο και από μόνιμους κατοίκους της Τρίπολης.  





Παλιές Τιμές
Νέες Τιμές
χωρίς κάρτα συνδρομής
Νέες Τιμές
με κάρτα συνδρομής
Πρώτη Ώρα
1,00€
1,00€
1,00€
Κάθε επόμενη ώρα
1,00€
1,00€
0,50€
Ημέρα
8,00€
6,00€
4,00€
Εβδομάδα
40,00€
35,00€
25,00€

Τιμοκατάλογος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη