ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στις 24   Αυγούστου  2012,  ημέρα Παρασκευή  και ώρα  14:00 , στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη και Αταλάντης συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:



1)    Καθορισμός όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ Δ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ»  και έγκριση πρακτικού Κλήρωσης για τη συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού.   



2)    Καθορισμός όρων δημοπρασίας του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Βαλτετσίου»  και έγκριση πρακτικού Κλήρωσης για τη συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού.   





3)     Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου:

           « ΦΩΤΙΣΜΟΣ Δ.Ε ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ».



4)     Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου:

    « ΦΩΤΙΣΜΟΣ Τ.Κ. ΡΙΖΩΝ ».



5)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου:

  « Κατασκευή – τοποθέτηση ορθοστατών & κιγκλιδωμάτων  Δ.Ε. Τρίπολης ».



6)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου:

   « Αγροτική οδοποιία  Δ.Ε. Κορυθίου ».



7)    Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών προς υπογραφή της σύμβασης του έργου: « Διαμόρφωση δημοτικών οδών ».



8)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία: « Καθαρισμός Χημικών τουαλετών ».



9)    `Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Επισκευή και συντήρηση λεβητοστασίου του κολυμβητηρίου Τρίπολης ».



10)  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού και αναλωσίμων ».



11) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια ειδών φαρμακείου για τις ανάγκες των παιδικών κατασκηνώσεων στο Παράλιο Άστρος ».



12) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την: «Προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων ».



13) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία: «Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας στο Δήμο Τρίπολης από Εξωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόσληψης (ΕΞΥΠΠ) ».



14) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη δαπανών του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος δράσης της ΚΕΔΗΤ.



15) Περί έγκρισης ενταλμάτων Λογιστικής τακτοποίησης.



16) Αίτηση κ. Γεωργίου Μαργιώλα , περί απόδοσης λογαριασμού διαχείρισης για την αντιμετώπιση δαπανών πληρωμής παραβόλων εξέτασης – επανεξέτασης ΚΤΕΟ των Οχημάτων Δήμου Τρίπολης κατά το Γ΄ τρίμηνο του 2012. 



17) Αίτηση κ. Γεωργίου Μαργιώλα , περί απόδοσης λογαριασμού διαχείρισης για την αντιμετώπιση δαπανών πληρωμής παραβόλων εξέτασης – επανεξέτασης ΚΤΕΟ των Οχημάτων Δήμου Τρίπολης κατά το Γ΄ τρίμηνο του 2012. 



18) Έγκριση λειτουργικών δαπανών και διάθεση απαιτουμένων πιστώσεων του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου Τρίπολης οικ. Έτους 2012 για την συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης » .



19) Έγκριση λειτουργικών δαπανών και διάθεση απαιτουμένων πιστώσεων του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου Τρίπολης οικ. Έτους 2012 για την συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης » .





20) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία: « Ασφάλιση Οχημάτων και Μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης για το χρονικό διάστημα από 7/2012 έως 7/2013 ».



21) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή του δικηγόρου κ. Μπάκου Χρήστου για παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ναυπλίου σε υπεράσπιση του Αντιδημάρχου Τρίπολης, τέως Δημάρχου Σκιρίτιδας.



22) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή του δικηγόρου κ. Κατσαφάνα Νικολάου, α) για παράσταση και κατάθεση υπομνήματος επί αγωγής ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, και β) για εξωδικαστική αμοιβή (γνωμοδότηση) για άσκηση ή όχι ανακοπής κατά της υπ’ αρ. 116/2012 διαταγή πληρωμής» .



23) Ορισμός Συμβολαιογράφου για τον υπολογισμό της αξίας ακινήτων του Δήμου.



24) Ορισμός δικηγόρου για άσκηση αγωγής εξώσεως μισθωτή από κατάστημα, του Δήμου Τρίπολης, λόγω λήξεως της σύμβασης μίσθωσης αυτού.



25) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης κατά την εκδίκαση αίτησης (Ειδική Διαδικασία απαλλοτριώσεων) του Τραχανά Νικολάου του Γεωργίου κατά του Δήμου Τρίπολης (δικάσιμος 19-10-2012).



26) Ορισμός δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης σε αίτημα παροχής νομικής υποστήριξης  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης για την υπ’ αριθμό 214/2006 οικοδομική άδεια των κ. Πάτρου Νικόλαου & Μαρίας .



27)  Ορισμός δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης σε αίτημα της κ.    Καράμπελα Γεωργίας.



28) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου:

                   « Αγροτική οδοποιία  Δ.Ε. Μαντινείας ».



29) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία:

        « Αντικατάσταση λαμπτήρων στις λοιπές Δημοτικές Ενότητες του Δήμου      Τρίπολης πλην της Δημοτικής Ενότητας Τρίπολης ».



30) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας  του έργου: « Συντήρηση φωτεινής σηματοδότησης Δ.Ε. Τρίπολης ».





31) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την με απευθείας ανάθεση  εκτέλεση του έργου: « Συντήρηση κτιρίων Δ.Ε. Κορυθίου ».



Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.                               

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη