Ξεκινά το Ping-Pong στην Τρίπολη από τον Σ.Α.Τ.


Ξεκινά το Ping-Pong στην Τρίπολη από τον Σ.Α.Τ.

Ο ταλαντούχος αθλητής Δημ. Στυλιανέσης νέος προπονητής

 

Το συναρπαστικό άθλημα του Ping-Pong θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παίξουν οι νέοι αλλά και οι ενήλικες της πόλης μας. Είναι  πρόσφατες οι εικόνες από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου όπου οι Έλληνες αθλητές Κρεάνγκα και Γκιώνης (Αρκαδικής καταγωγής) έδωσαν συναρπαστικούς αγώνες και χάρισαν όμορφες στιγμές σε όλους τους Έλληνες.

Ξεκίνησαν στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ) οι εγγραφές για το τμήμα Ping-Pong. Όπως ανέφερε ο έφορος του τμήματος Ιωάννης Λεμπέκος  εφέτος θα είναι μια τελείως διαφορετική χρονιά για το τμήμα του Ping-Pong. Αυτό οφείλεται στον νέο προπονητή αλλά και στον διαφορετικό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος. Νέος προπονητής  αναλαμβάνει ο Δημήτρης Στυλιανέσης, ένας σπουδαίος αθλητής του Ping-Pong που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά και την τεχνική του αθλήματος. Έχει πολύ μεγάλες Πανελλαδικές, Βαλκανικές και Παγκόσμιες διακρίσεις! Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Στυλιανέσης έχει πάρει την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας (2004-2005), 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας (2005-2006), 2η Θέση Βαλκανικών Αγώνων Κωνσταντινούπολης (2008), 1η Θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ν. Ανδρών (2008-2009), 5η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σ. Αγώνων Στην Τσεχία (2009-2010).

Από πλευράς οργάνωσης, θα λειτουργήσουν τμήματα μαθητών δημοτικού και γυμνασίου καθώς και ενηλίκων. Οι προπονήσεις θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση  του νέου προπονητή. 

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Τρίπολη που προωθεί και διδάσκει το εντυπωσιακό άθλημα του Ping-Pong. Έχει μάλιστα οργανώσει με μεγάλη επιτυχία δύο Πανελλήνια Τουρνουά στο Δ.Α.Κ. Τρίπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Υπεύθυνος εγγραφών ο κ. Ιωάννης Λεμπέκος στο τηλέφωνο 697 6858649

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη