ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ

Συνέντευξη τυπου έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ταλούμης τόσο για το θέμα στο Γ'κορτσούλι όσο και για τα σκουπίδια στην Αγ Φωτεινή.

Για το Γκορτσούλι δήλωσε:
"Ο ιδιώτης που έκανε αυτό το πανηγύρι  έπρεπε να έχει φροντίσει και για την αποκομιδή των σκουπιδιών.  Εγώ θα του έβρισκα το χώρο και του το είπα , το χώρο που κάνουμε την απόρριψη , από κει και πέρα που δε το έκανε  μου δικαιολογήθηκε διάφορα πράγματα ότι δεν το ήξερε, είχε τις αφισορυπάνσεις του τα χε όλα, τελοσπαντων δεν βοήθησε καθόλου στην κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Δήμος"

Για τη Αγ Φωτεινή δήλωσε:
"Η Αγία Φωτεινή είναι κλειστή, είναι μια εκκλησία που δεν λειτουργεί , το θέατρο είναι κλειστό. Ποιος πετάει τα σκουπίδια εκεί;  Γιατί δεν διερωτάται ο Πρόεδρος που βγήκε και μίλαγε ποιος πετάει τα σκουπίδια εκεί; Να σας πω εγώ ποιος τα πετάει.  Από το χωριό τους από τα χωριά τα γύρω , περνάνε με τα αυτοκινητά τους, πετάνε τη σακούλα έξω κι όπου κάτσει. Άλλες φορές  μπαίνει μέσα στον κάδο, τις άλλες φορές  βγαίνει έξω.  Δεν είναι κατάσταση αυτή. Αν θέλουν να βοηθήσουν οι δημότες μας ώστε να είναι και  αυτοί καθαροί αλλά να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας  πρέπει να προσέχουν τα πάντα . Δεν επιτρέπεται σε ένα χώρο που δεν υπάρχει κανένα σπίτι , δεν υπάρχει κανένα κατάστημα  να πετάνε τα σκουπίδια τους εκεί. Του έχουμε τους κάδους  εκεί  μόνο και μόνο όταν γίνεται  κάποια λειτουργία  στην Αγια Φωτεινή και να έχουνε έναν κάδο μπροστά τους . Λοιπόν, αυτοί οι δυο κάδοι είναι γεμάτοι συνέχεια και είναι από δημότες που έρχονται από παντού και το έχουν βρει σκουπιδότοπο . Άρα δεν το ρυπαίνει αυτόν τον ιερό χώρο ο Δήμος Τριπόλεως  παρά οι κάτοικοι που παραπονούνται  τώρα για τα σκουπίδια "

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη