ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΡΤΣΟΒΑΣ - ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ


Υπεγράφη τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012, το συμφωνητικό ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και τον ανάδοχο του έργου κ. Θεοφάνη Γεννάτο με τίτλο «Αναβάθμιση Δημοτικών Γηπέδων» προϋπολογισμού 171.000,00 ευρώ. Το αναφερόμενο έργο αφορά κατασκευαστικές εργασίες στο γήπεδο της Κάρτσοβας στην Δημοτική Ενότητα Τρίπολης ενώ για την πλήρη αποπεράτωση του, ορίζεται συνολική προθεσμία τεσσάρων (4) μηνών.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης επισήμανε ότι «Το γήπεδο της Κάρτσοβας θα εκσυγχρονιστεί και θα αποτελέσει σύντομα πόλο έλξης για τη νεολαία μας. Ένας αθλητικός χώρος, που παρέμενε υποβαθμισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα , έρχεται να δώσει πνοή στην αθλητική ζωή της πόλης.

 Η αναβάθμιση του γηπέδου της Κάρτσοβας ήταν ένα πάγιο αίτημα των πολιτών από τις αρχές της δεκαετίας του 80,όταν ξεκίνησε σαν ένα ξερό γήπεδο και η ανάγκη για τοποθέτηση χλοοτάπητα ήταν επιτακτική . Τις επόμενες μέρες ξεκινάμε τις εργασίες ώστε να δοθεί ένας αθλητικός χώρος με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Το έργο της αναβάθμισης του γηπέδου της Κάρτσοβας περιλαμβάνει εργασίες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, εργασίες για τον αποστραγγισμό των υδάτων στο υπόστρωμα του γηπέδου, καθώς και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA.

 Ωφελούμενοι από την αναβάθμιση του γηπέδου δεν θα είναι μόνο η νεολαία μας ,οι  ομάδες και σωματεία αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλητισμού.

Η βελτίωση της ποιότητας του αθλητισμού στον Δήμο μας αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς μας στόχους που δεν μένει ανεκπλήρωτος».

Ο ανάδοχος κ. Θεοφάνης Γεννάτος δήλωσε: « Η εταιρεία μου ειδικεύεται σε γήπεδα οπότε θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προδιαγραφές για το γήπεδο της Κάρτσοβας.»

   Στα γραφεία του Δημαρχείου κατά την υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Παλιογιάννης o οποίος και ευχαρίστησε το Δήμαρχο που πραγματοποιεί τα χρόνια αιτήματα των πολιτών και της νεολαίας του Δήμου Τρίπολης.

 

 

 

 

     

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη