ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες επούλωσης των λακουβών για την πόλη αλλά και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν απο τον Εΰανδρο και θα συνεχιστούν όλο το φθινόπωρο.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπισιούλης δήλωσε:
"Ξεκινήσαμε από το δρόμο αυτό του Ευάνδρου , οποίος είχε πάρα πολλά προβλήματα , ήταν αυτές οι λακούβες, δεν μας είχαν αναφερθεί την άνοιξη και δεν είχαν κλειστεί με αποτέλεσμα ο δρόμος εδώ να είναι εντελώς επικίνδυνος για τα τροχοφόρα και για τους ανθρώπους που περνούσανε.  Με αποτέλεσμα λοιπόν ξεκινήσαμε από εδώ  και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή στους δρόμους της πόλης και θα πάμε και στις άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης.

Ήδη με τη βοήθεια της δημοτικής αστυνομίας έχουμε στα χέρια μας τους δρόμους, είναι καταγεγραμμένοι οι δρόμοι,  που είναι οι λακούβες, αυτά τα στοιχεία μας τα έχει δώσει η δημοτικοί αστυνομία αλλά και οι δημότες ώστε να πάμε σε στοχευμένα σημεία στην πόλη να κλείσουμε τις λακούβες. Είναι φέτος, η δεύτερη χρόνιά που η δημοτική αρχή κάνει την ίδια εργασία, δηλαδή κλείνουμε, επουλώνουμε τις λακούβες για δεύτερη φορά καθότι από ότι θυμάστε το ίδιο είχε γίνει και στις αρχές του Απριλίου"


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη