ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ???? ΜΑΛΛΟΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΥΑΛΟΥ!!!








Επίθεση εναντίον της αντιπολίτευσης.



Σε κατηγορηματική διάψευση του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος των «Καθημερινών Νέων» που κάνει λόγο για αποχώρηση του, προχώρησε, με συνέντευξη του, στο δημοτικό ραδιόφωνο, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης.


«Έχουμε φτάσει σε καταστάσεις γραφικές. Κάποιοι νομίζουν ότι η πολιτική γίνεται στα καφέ. Συνεχίζουμε τα έργα μας» είπε και μίλησε μάλιστα για το ξενώνα κακοποιημένων γυναικών που θα γίνει στην Τρίπολη.


Επίσης, τόνισε ότι το δημοσίευμα βγήκε, αν και υπήρξε διάψευση του Αντιδημάρχου Τρίπολης, Σάββα Σαββάκη, από το προηγούμενο βράδυ, όταν η εφημερίδα επικοινώνησε μαζί του.


Για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο και ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε μία περιφέρεια που δεν έχει γίνει τίποτα τα τελευταία 30 χρόνια.


Για τα περί κακοδιαχείρισης, ο Δήμαρχος είπε ότι «δημοτικός σύμβουλος νυν σύμβουλος της αντιπολίτευσης έδωσε 33 απευθείας αναθέσεις σε δύο ανθρώπους, αν αυτό είναι νόμιμο και ηθικό θα το κρίνει ο κόσμος».


Και έκλεισε λέγοντας.. «Η αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει το ρόλο νομίζει ότι με κορώνες θα της πουν ότι θα έρθει να διοικήσει, δεν γίνεται έτσι».

ΠΗΓΗ: www.drt915.gr









Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη