ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ




Η ΛΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων προγραμματίζει για το τετραήμερο των εκδηλώσεων 11-14 Οκτωβρίου 2012 πρόγραμμα περιήγησης – ξενάγησης καθώς και δημιουργίας έργων ζωγρα...
φικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τρίπολης Π.Ε. Αρκαδίας. Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων έχει αναλυτικά ως εξής:
Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012: Ξενάγηση και περιήγηση σχολικών ομάδων στα σχετιζόμενα με το φετινό θέμα του εορτασμού εκθέματα με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους καθώς και τη δημιουργία έργων ζωγραφικής από τους μικρούς μαθητές.
Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012: Ξενάγηση και περιήγηση σχολικών ομάδων στα σχετιζόμενα με το φετινό θέμα του εορτασμού εκθέματα με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους καθώς και τη δημιουργία έργων ζωγραφικής από τους μικρούς μαθητές.
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012: Ξενάγηση και περιήγηση από αρχαιολόγο της Υπηρεσίας στο ευρύ κοινό στα σχετιζόμενα με το φετινό θέμα του εορτασμού εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Τρίπολης.
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012: Ξενάγηση και περιήγηση από αρχαιολόγο της Υπηρεσίας στο ευρύ κοινό στα σχετιζόμενα με το φετινό θέμα του εορτασμού εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Τρίπολης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: κ. Tριαντάφυλλη Σωτηροπούλου, τηλ.: 2710 – 225243 και 2710 – 242148 (lthepka@culture.gr).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη