ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Αυτοκίνητα παρκάρουν καθημερινά παράνομα ακόμα και πάνω στην Πλ Πετρινού. Με αφορμή αυτό έκανε δήλωση ο Αντιδήμαρχος Καρλής:

" Πολυτελή αυτοκίνητα, μεγάλου κυβισμού , μες στο μέσο της πλατείας εκεί που έχει γίνει πλακόστρωση ή γύρω αυτοκίνητα συνεχώς.

Δεν υπάρχει καμία ανοχή από τη δημοτική αρχή , ούτε από τη δημοτική αστυνομία ούτε από μένα προσωπικά .  Ήδη έχει δοθεί εντολή να εφαρμοστεί πάλι το μέτρο περί αφαίρεσης των πινακίδων

να είστε βέβαιοι ότι γνωρίζουμε μερικά αυτοκίνητα στην Πλ. Πετρινού που χρησιμοποιούν για πάρκινγκ, σας βεβαιώνω ότι αυτοί θα μετανιώσουν.

Τις νυχτερινές ώρες που δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία αν επισκεφτείτε τους πεζόδρομους θα δείτε ότι εκεί είναι ένα απέραντο πάρκινγκ .Με έγγραφο μου έχουμε ειδοποιήσει την ελληνική αστυνομία να λάβουμε μέτρα και για τα δίκυκλα και γιαυτό το παράνομο και θέλω να πιστεύω έστω με σκληρά μέτρα , θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα . Δεν είμαι υπερ των σκληρών μέτρων, δεν είμαι υπερ του αυταρχισμού , θέλω περισσότερο να έχουμε συναινετικές διαδικασίες  να πείσουμε τους πολίτες ότι αυτό είναι για το καλό της πόλης μας , είναι για το συμφέρον της πόλης μας και να σταματήσει η παραβατικότητα "


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη