ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτης και ο κ. Ιωάννης Σαμπράκος με αφορμή την συνάντηση της ομάδας μελετητών γιατι η αναθεώρηση του πολεοδομικού σχεδίου βρίσκεται στην τελική ευθεία.



Ο Δήμαρχος δήλωσε:
"Είναι μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και 10, 11 χρόνια , δυστυχώς βρισκόταν εν υπνώσει, όταν  αναλάβαμε την ευθύνη του νέου Καλλικρατικού Δήμου την ανασύραμε, εντός εισαγωγικών, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο να πάμε σε ένα σενάριο δυναμικό και αυτή την πρόταση σήμερα την επεξεργαζόμαστε σε συνεργασία με τους μελετητές όπως και με το τμήμα χωροταξίας της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της διαβούλευσης ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε ένα εργαλείο για την ανάπτυξη της πόλης. "

Ο κ. Σαμπράκος δήλωσε:
"Έχουμε επεκτάσεις μέσα από αυτό της βιομηχανικής μας περιοχής , δίνουμε καθοδήγηση προς τα πού θα επεκταθεί  Στο αεροδρόμιο δίπλα θα πρέπει να έχουμε κάποιους χώρους έτσι ώστε αν θα γίνει αυτό το αεροδρόμιο να δημιουργούνται οι προυποθέσεις για να δημιουργηθούν κάποιες εταιρείες logistics , μεταφορών. ¨όλα αυτά είναι σημαντικά θέματα που πρέπει να τα δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη