Πέτρος Τατούλης: Υπογράφουμε την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Λουτρακίου - Αγίων για τη διάσωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων‏


«Υπογράφουμε την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, καθώς με την ενέργειά μας αυτή θα είμαστε σε θέση να παρέμβουμε καίρια για τη διάσωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2012, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας με το Δήμαρχο Λουτρακίου κ. Λογοθέτη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το έργο αυτό σχεδιάστηκε με μαξιμαλιστική προσέγγιση, χωρίς να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής, υποστήριξε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας παράλληλα ότι ακόμα και έτσι οφείλουμε να το ολοκληρώσουμε, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί ο Δήμος να επιστρέψει το σύνολο της ευρωπαϊκής επιχορήγησης, όπως ισχύει για τα συγχρηματοδοτούμενα μη ολοκληρωμένα έργα.

«Η παρέμβασή μας με τη μορφή της προγραμματικής αυτής σύμβασης εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να δώσουμε λύση στο πρόβλημα αυτό και παράλληλα να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις αυτές προκειμένου να το καταστήσουμε όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και πλήρως αποδοτικό έργο για την εξυπηρέτηση των αναγκών της περιοχής και των πολιτών» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη