Λαϊκή Συνέλευση Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου


Συζήτηση για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης  πραγματοποιήθηκε μεταξύ  των κατοίκων και της Δημοτικής Αρχής στη Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Λεβίδι.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, η Αντιδήμαρχος Μαρία Εικοσιδέκα, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Χριστίνα Ζαμπαθά, ο πρόεδρος και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλοί κάτοικοι του Λεβιδίου.

Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε τη σημασία της Λαϊκής Συνέλευσης που αποτελεί ένα νέο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συμβάλλει στην ενημέρωση των πολιτών για τα δρώμενα τόσο στο Δήμο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων , όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να παραθέσουν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ,το σχέδιο της πόλης Λεβιδίου όπου ο Δήμαρχος ανέπτυξε τις απόψεις του και επίσης συζητήθηκε το θέμα κληροδοτημάτων .Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν  το νερό , τα απορρίμματα όπως και θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Λεβιδίου, αλλά και σημαντικά ζητήματα καθημερινότητας.

Αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη του Λεβιδίου ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης τόνισε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει δώσει έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου πραγματοποιώντας εκδηλώσεις στο Χιονοδρομικό του Μαινάλου δίνοντας την ευκαιρία σε 70.000 επισκέπτες να γνωρίσουν το χιονοδρομικό και τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.

Κατά την ολοκλήρωση της Λαϊκής Συνέλευσης ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την ανταπόκρισή τους και δεσμεύτηκε να επαναληφθούν σύντομα και άλλες γενικές συνελεύσεις, όχι μόνο στο Λεβίδι αλλά και στις άλλες περιοχές του Δήμου Τρίπολης.

 

 

 

 

Η Λαϊκή Συνέλευση ολοκληρώθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν τη στήριξη τους στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για το καλό του Λεβιδίου. 

Η συμμετοχή και τα θέματα που τέθηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση φανερώνουν ξεκάθαρα την επιθυμία των δημοτών για ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά του τόπου τους.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη