ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Μια πολύ όμορφη βραδιά πέρασε το ΚΑΠΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην "πεινακοθήκη" χθές βράδυ. Σε μια κατάμεστη από γλυκούς ανθρώπους αίθουσα μια υπέροχη συνεστιάση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Κέφι, διασκέδαση, φαγητό και χορός για τους ανθρώπους αυτούς που δεν έχουν εγκαταλείψει την ζωή αλλά αποδεικνύουν ότι το πέρασμα των χρόνων του κάνει πιο δυνατούς. Αυτό που μάθαμε χθές είναι ότι ΚΑΠΗ δεν σημαίνει καφεδάκι και εκδρομές. Σημαίνει ομάδες ζωγραφικής, χορού, χορωδίας, γυμναστικής κλπ. Τα ΚΑΠΗ έχουν δικές τους δραστηριότητες και ενεργούς μέσα στην κοινωνία της Τρίπολης!!!!!!!
Η ψυχή των ΚΑΠΗ Τρίπολης (όπως είπαν τα μέλη του) η κ. Ζαμπαθά ήταν εκεί όπως είναι πάντα άλλωστε κοντά τους, χαμηλών τόνων η ίδια μέσα σε αυτήν την πόλη. Εμείς όμως αξίζει να της λέμε πάντα να κάνει αυτά που αξίζουν στην πόλη μας , είτε τα ΚΑΠΗ, είτε οι παιδικοί σταθμοί είτε οι νεολαία.

Το ΝΠΔΔ φέτος έδειξε και συνεχίζει να δείχνει πολύ δυναμικά το προσωπό του!!! και αυτές οι προβολές είναι που πρέπει να τις λέμε!!

Εκτός απο την κ. Ζαμπαθά, ήταν τέως πρόεδροι των ΚΑΠΗ, ο κ. Τσιαμούλος, δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι που είναι μέσα και βοηθούν στα ΚΑΠΗ και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης.







 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη