ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ?

Αναρχία στους πεζόδρομους με τα τραπεζοκαθίσματα. Τέντες, πλέξι γκλας και άλλα πολλά.

Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γ. Καρλής χθές σε συνέντευξη τύπου? Τι θα κάνει ο Δήμος με αυτό το θέμα?

" Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η αναρχία στην πετρινού και στους άλλους δρόμους. Δεν μπορούν να υπάρχουν αλλού τέντες, αλλού ομπρέλες , τα τραπεζοκαθίσματα αλλού να είναι 10 και αλλού 5 μέτρα . Θα φτάσουν όπως πάνε αν δεν υπάρξει αυτή η κανονιστική απόφαση να καταλάβουμε και όλη την ΠΛ. Πετρινού.

Οι καταστηματάρχες δεν σέβονται καμιά παρατήρηση ούτε της δημ αστυνομίας ούτε της δημ αρχής.  Κάνουν ότι θέλει ο καθένας.  Τα πλέξι γκλάς είναι παράνομα , είναι πολεοδομικά αυθαίρετα, οι τέντες είναι αυθαίρετες και αισθητικά δεν ταιριάζουν στην πόλη , γιαυτό τώρα είπαμε μήπως κάνει αυτές τις τέντες και τα διαχωριστικά κατάστημα από κατάστημα ο ίδιος ο Δήμος με δικά του έξοδα , τα οποία θα καλέσουμε μετά τους καταστηματάρχες να τα πληρώσουν με τα δημοτικά τέλη για να σταματήσει για πάντα αυτή η ανομοιομορφία αυτή η κατάσταση που κάνει ο καθένας ότι θέλει . Σε λίγες μέρες θα το δούμε αυτό στην κανονιστική πράξη.

Η πλατεία αυτή είναι για το κοινό όχι μόνο για τους επαγγελματίες. Με τη βοήθεια της αστυνομίας και τη δική μας θα μπουν όλα σε μια σειρά
"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη