Έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων στην Τρίπολη‏

Με την παρουσία των μικρών μας φίλων, τελέσθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 ο Αγιασμός στο Ενοριακό Κατηχητικό Σχολείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα και οι ευχές από τον Εφημέριο του Ναού π. Ιωάννη και την κατηχήτρια κ. Γεωργία Δροσοπούλου, ενώ παραλλήλως προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά προς όλα τα παιδάκια.
Η προσέλευση των μικρών παιδιών ήταν μεγάλη, αλλά περιμένουμε την επόμενη φορά να συμμετάσχουν και άλλοι μικροί μας φίλοι.
Ξεχωριστή χαρά μας έδωσε και φέτος η παρουσία αρκετών γονέων και κηδεμόνων των παιδιών μας κατά την Ακολουθία του Αγιασμού και την Έναρξη των μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας μας.


Πρόγραμμα Κατηχητικού
Σχολείου Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως
Κάθε Σάββατο 11 - 12 το πρωί
μάθημα Κατηχητικού Σχολείου.

Κάθε Σάββατο 12 - 1 το μεσημέρι
μάθημα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

............................................................
Τα μεγαλύτερα παιδιά της Τριπόλεως, τα οποία παρακολουθούν τα μαθήματα του ανώτερου Κατηχητικού Σχολείου ή αλλιώς « Των Μαθητικών Συντροφιών» εκκίνησαν και για φέτος τις όμορφες συνάξεις τους στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως.
Ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Μελχισεδέκ Γαλάνης και ο π. Γερμανός Μίχος έχουν οριστεί υπεύθυνοι για αυτές τις μαθητικές συντροφιές.
Το απόγευμα του Σαββάτου της 20ης Οκτωβρίου 2012, τελέσθηκε ο Αγιασμός και έγινε η πρώτη συνάντηση των νέων παιδιών μας.
Ικανοποιητικός ήταν ο αριθμός των παιδιών που παρευρέθηκαν στον Αγιασμό και ελπίζουμε ότι και πολλά άλλα παιδία θα ανταποκριθούν σε αυτό το ξεχωριστό κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Πρόγραμμα του ανώτερου Κατηχητικού Σχολείου
ή αλλιώς « Των Μαθητικών Συντροφιών»
Κάθε Σάββατο 4 - 5 το απόγευμα.



+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη