ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Συμπερασματικά από την συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο κ. Σαμπράκος για το Πολεοδομικό σχέδιο της Τρίπολης , είδαμε ότι τελικά προσανατολίζεται να γίνει και πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη παρά τα όσα ακούγονται για το ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. 


Μέσα στις δηλώσεις του Δημάρχου ήταν η εξής:
"θα προβλέψουμε την πιθανή επέκταση του αεροδρομίου της Τρίπολης  ώστε και να του δώσουμε τη δυνατότητα , επειδή υπάρχει μια μελέτη της υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας,  που θέλει μια στροφή  6-7 μοίρες δυτικά. Αυτός ο χώρος να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του αεροδρομίου ώστε πιθανή μετατροπή του να είναι εύκολη και να μην δημιουργηθούν εμπόδια χωροταξικά στην επέκταση του αεροδρομίου. "


Μέσα στις δηλώσεις του κ. Σαμπράκου ήταν η εξής:
"θα δημιουργηθούν πολεοδομικά δεδομένα , όπως σας ανέφερε και ο Δήμαρχος πριν από λίγο , δηλαδή κάπου θα έχουμε κάποιες επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως που θα προβλεφτούνε, κάπου θα διορθώσουμε πολεοδομικά ζητήματα  που έχουν ανακαινισθεί και δημιουργηθεί κατεστημένα, δηλαδή έχουν χτιστεί σπίτια  και χρειάζονται να ενταχθούν μέσα στο σχέδιο πόλεως , κάποια χωροταξικά δεδομένα όπως το μεγάλο θέμα του αεροδρομίου και το τι θα συμβεί γύρω από το αεροδρόμιο ......... Έχουμε επεκτάσεις μέσα από αυτό της βιομηχανικής μας περιοχής , δίνουμε καθοδήγηση προς τα πού θα επεκταθεί  Στο αεροδρόμιο δίπλα θα πρέπει να έχουμε κάποιους χώρους έτσι ώστε αν θα γίνει αυτό το αεροδρόμιο να δημιουργούνται οι προυποθέσεις για να δημιουργηθούν κάποιες εταιρείες logistics , μεταφορών"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη