Χαμός χθές στο Δημοτικό συμβούλιο: αποκαλύψεις, φραστικές επιθέσεις και έντονο κλίμα με την παρουσία των Μεγαλοπολιτών

Σε ένα πολύ έντονο κλίμα που κράτησε έως τις τρείς τα ξημερώματα έγινε χθες η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης. Παρόντες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης καθώς και κάτοικοι της περιοχής στην οποία είχαν βρεθεί τα απορρίμματα της Τρίπολης.

Το θέμα το άνοιξε πρώτος ο κ. Παυλής, ο οποίος έφερε στην δημοσιότητα έγγραφα τα οποία τα είχε ο εργολάβος για τη μεταφορά σκουπιδιών. Επίσης απευθύνθηκε στο Δήμαρχο Τρίπολης και του είπε ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ζητο΄πυν συγνώμη και τον κάλεσε να απολογηθεί για τα απορρίμματα της Μεγαλόπολης.

Μετά το λόγο πήραν και οι υπόλοιποι αρχηγοί των παρατάξεων και με τον κ. Νικολάου να λέει ότι το κακό ξεκινάει απο το ίδιο το κράτος

Ο κ. Σαμαρτζής ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος επιτίθοταν φραστικά στον Δήμαρχο και είπε θα κινήσει νόμιες διαδικασίες στην δικαιοσύνη πια.

Το κλίμα εντάθηκε περισσότερο όταν οι κάτοικοι της περιοχής της Μεγαλόπολης αγανάκτησαν και φώναζαν εντόνως ενώ παραλίγο να έρθουν στα χέρια με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κοκκινάκο.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ταλούμης είπε ότι την ευθύνη για τα απορρίμματα στην Μεγαλόπολη την έχει ο εργολάβος και μόνο. Δεν είχαμε καμιά ιδέα που τα πάει καθώς μας είπε ότι τα πηγαίνει σε νόμιμο ΧΑΔΑ.

Κάποια στιγμή ο κ. Κακλαμάνος πήρε το λόγο και ζήτησε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το θέμα των σκουπιδιών γιατί έχουν χαθεί λεφτά όσον αφορά αυτό το θέμα και απαίτησε να γίνει ώστε να διερευνηθεί σε βάθος αυτή η υπόθεση και που πήγαν τα "κλεμμένα".

Ο Δήμαρχος είπε ότι η Περιφέρεια καθυστερεί το θέμα η Περιφέρεια και δεν υπάρχει καμιά ευθύνη της δημοτικής αρχής.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη