ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη εξόρμηση, στα πλαίσια των κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με τη συνοδεία του Δημάρχου  Γιάννη Σμυρνιώτη, της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Χριστίνας Ζαμπαθά και του προσωπικού του ΚΑΠΗ,67 μέλη του, παρακολούθησαν στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός»,ένα έργο που πλημμυρίζει από ζωντανούς χορούς (βιεννέζικα βαλς, πόλκες, μαζούρκες, σουίνγκ, ταγκό).

 Ο «Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη γράφτηκε σε μία στιγμή αισιοδοξίας και ελπίδας για την Ελλάδα και με τη χαρά του εμπότισε όλους τους θεατές .

 

Με την Καμεράτα –Ορχήστρα των φίλων της Μουσικής και με ένα ιδανικό επιτελείο πρωταγωνιστών η εξαιρετικά δημοφιλής οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη καθήλωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ και στην έξοδο τους από το Μέγαρο Μουσικής ευχαρίστησαν τόσο το Δήμαρχο  όσο και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου για την ευκαιρία που είχαν να παρακολουθήσουν μια τόσο αξιόλογη παράσταση .

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Ζαμπαθά  δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εξορμήσεις καθώς φροντίζουν και θα φροντίζουν  πάντα να καλύπτουν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των μελών των ΚΑΠΗ Τρίπολης.

 


Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης είναι και θα είναι πάντα κοντά στα μέλη του ΚΑΠΗ  ,ακούει με προσοχή τα αιτήματα τους και προσπαθεί για την επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν ενώ προσφέρει αξιόλογες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και κυρίως ηθική συμπαράσταση και ουσιαστική υποστήριξη σε ένα περιβάλλον με συνθήκες δημιουργικής απασχόλησης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη